Έκοψαν με ξυράφι το πανό της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ στην είσοδο της πρώην Αμερικάνικης Βάσης

Αντικοινωνικές και φασίζουσες συμπεριφορές στον Δήμο Χερσονήσου

Με ανακοίνωσή της η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χερσονήσου καταγγέλλει μια βανδαλιστική και φασίζουσα ενέργεια που έγινε σήμερα στο Δήμο Χερσονήσου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, έκοψαν με ξυράφι το πανό της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην είσοδο της πρώην Αμερικάνικης Βάσης.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Μια βανδαλιστική και φασίζουσα ενέργεια είδαμε σήμερα στο Δήμο Χερσονήσου.    «Άγνωστοι» κατέβασαν με ξυράφι το πανό της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην είσοδο της πρώην Αμερικάνικης Βάσης.

Η τοπική οργάνωση ανταποκρινόμενη στο κοινό-ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης- αίσθημα των πολιτών αλλά και της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χερσονήσου, ανάρτησε πανό στην είσοδο της Βάσης,για την ανάκληση των παραχωρήσεων σε ακίνητα της Βάσης,μεταξύ αυτών του Εκθεσιακού κέντρου,αλλά κυρίως του Δημοτικού Σχολείου μέσα στην Βάση.Σήμερα το πρωί το πανό αυτό βρέθηκε κομμένο με ξυράφι . 

  Αναρωτιόμαστε ποιος άραγε έχει συμφέρον,να μην ενημερωθούν οι πολίτες για τις ενέργειες της κυβέρνησης, που προσπαθεί να διώξει άρον άρον τα παιδιά μας από το σχολείο τους και να στερήσει την περιοχή από ένα αναπτυξιακό κέντρο, για να εξυπηρετήσει ιδιωτικά συμφέροντα.    Να είναι σίγουροι ότι όχι μόνο εμείς, αλλά και ολόκληρηη τοπική κοινωνία θα είναι απέναντι στις μεθοδεύσεις τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί